Novi Sad
02.08.2011.
06:20 > 08:13
Liga socijaldemokrata Vojvodine zatražila je od nadležnih da hitno pronađu one koji su razbili stakla na prostorijama Islamskog centra u Novom Sadu i naglasila da su huligani našem društvu naneli mnogo štete.
  • P

    27.08.2011 20:40
    LSV = SPS
    Gori ste od svih socijalista iz devedesetih.Posle socijalista je nesto i ostalo ali posle vas nista.
  • 04.08.2011 15:10
    @Ivana - Nasilje je uvek nasilje
    Ivana, Ivana, zasto se izrazavas u muskom rodu?!?
  • Ne verujem!

    04.08.2011 12:52
    Imam PRAVO da ne verujem da je ovaj napad usmeren na pripadnike druge konfesije. Moj je utisak da je režiran možda i od strane samih muslimana. Dve frakcije koje se bore za vlast i ne prezaju ni od čega.
  • @Зики - 6 личка

    03.08.2011 13:05
    Немаш ти појма
    Како ови немају везе са 6-ом личком, тако ни Ти немаш појма о томе шта је и ко је била 6-а личка.
    Остај нам здраво и весело, а ако нешто у међувремену и сазнаш не мораш се изјашњавати.
  • Andrija Spek

    03.08.2011 08:56
    @Andrija Srek
    Posto toliko drzite do izuzetnosti Vasih stavova,imena i prezimena, itd. (sto Vase ishitreno prvo javljanje signalizira), steta je sto ne postoji nacin da nekako zastitite Vas lik i delo, bilo je i takvih ideja u proslosti, samo su licnosti bile malko vaznije. O indoktriniranosti ne bih polemisao sa Vama trenutno.
  • Novosadjanin

    03.08.2011 06:17
    Veliki prijatelji!
    Liga jos uvek lici na pokret otpora svojim aklamativnim zalaganjima za multietnicost, multikonfesionalnost....bla,bla,bla.
    Punih 20 godina zaludjuju Vojvodjane svojim ispraznim oglasavanjima. Na kraju krajeva sada su veliki prijatelji i partneri sa jos vecim Ivicom pa neka se lepo dogovore. SPS im je bolji od mnogih koji zele dobro Vojvodini i ta njihova prica nismo u vlasti sa njima je vise nego trula. To najbolje znaju njihovi clanovi koji sede u Beogradu na mestima savetnika, pomocnika i drzavnih sekretara u vladi. Ima tu po koji i clan upravnog odbora sa masnim pausalima (Aerodrom Nikola Tesla i ostalo). Tako da braco i sestre ligasi, sklonite se dobrovoljno u neki budzak politicke istorije Vojvodine jer vise i niste zasluzili!
  • vlad

    02.08.2011 22:42
    Koje devedesete
    Otkada ste vi na vlasti sve je postalo mnogo mracnije. Devedesetih smo znali ko je problem. Danas, problematicni ste svi. Mracne devedeste se dakle nikada nisu ni prekinule pre svega zahvaljujuci vama i vasoj pokvarenosti (ispadoste pokvareniji od vasih prethodnika) a bogami i nama i nasoj naivnosti.Jednostavno covek da se zgadi.
  • selo-vosa

    02.08.2011 21:49
    @staklo
    Na Bul.M.Pupina,na banci koja je tik uz zgradu Skupstine opstine,razbijena su dva stakla.
    Termin,noc izmedju nedelje i ponedeljka.
    Nigde vesti o tome.
    Da li je ovo vandalstvo bilo u nizu sa razbijenim staklom na verskom objektu?
    Lako je ,ali veoma opasno dizati dreku i paliti situaciju.
    Novi Sad je bio mesto suzivota svih gradjana bilo koje vere,nacionalnosti ,porekla.
    Bilo je normalno pozdravljati njegove stanovnike,druziti se sa njima,ne pitajuci za razlicitosti.
    Pojavom "demokratije",visepartijaskog delovanja,politikanstva sve vise se insistira na razlicitosti zarad poena koje "partije" ubiru pred izbore.
    Ligasi su izgubili svog saradnika za dizanje tenzije- Nac.stroj i saradnika Davidovica.
    Sada im ove akcije budala i kretena dobro dodju.
    Neverovatno kako samo selektivno reaguju.
    Komentari pisani ranije su umnogome oslikali stanje u plitkoj bari "politickog delovanja " minornih stranaka.
    Neka nam se vrati nas mir koji smo imali pre dve i po decenije,taman ne bilo ovakve "demokratije".
  • Andrija Šrek

    02.08.2011 21:43
    @A.Spek
    Imao sam utisak da neko pokušava da zloupotrebi moje ime i prezime, a ja to što ste rekli ne bih tako formulisao. Naravno da svako ima pravo da bude indoktriniran na svoj način. Ali ne mislim da je to dobro.
  • Srbobranac

    02.08.2011 21:40
    potpuno su u pravu
    LSV je potpuno u pravu. Moramo se izvinuti hrvatima što je 200.000 ljudi, proterano za vreme "Oluje". Mislim da je najbolje da sačekamo zimu pa da svi masovno skočimo u ledeni Dunav. Verovatno bi tada gospoda iz LSV bila zadovoljna
  • NikolaNS

    02.08.2011 18:34
    Čudno
    Čudna je koincidencija oglašavanja LSV i nekog napada na objekte ili ljude drugih konfesija ili nacionalnih pripadnosti.
    Naravno, svako normalan će da osudi ovako nešto, ali mnogo mi ovo smrdi na LSV.
    Činjenica je, da oni misle, da imaju koristi od ovakvih poteza, tako da mi izgledaju najsumnjiviji.
    Treba podstaći mržnju. Izbori su blizu. A LSV je doktorirala na mržnji.
  • A.Spek

    02.08.2011 17:06
    @Andrija Srek
    Imenjace, sta je problem u mojoj izjavi, jel se ne sme biti ateista? Jel se ne sme zalagati za to da svi mogu slobodno ispoljavati svoja religijska uverenja? Jel ogradjivanje bodljikavom zicom, zaista ne razumem?
  • czns

    02.08.2011 16:36
    pa malo
    trebali su i vaše prozore da razbiju sa sve gradskom kućom
  • зики

    02.08.2011 15:34
    6 личка
    Јел*те,молићу лепо,6 личка то нама малкице паметује.
  • aleksa

    02.08.2011 15:07
    gospodo
    pa draga gospodo iz LSV vi ste partner vlasti zadnjih 11 godina i posle mracnih devedesetih dobili smo mracnijih zadnjih 11 godina...
  • Andrija Šrek

    02.08.2011 14:19
    !!!
    Ovim putem se javno ograđujem od izjava osobe koja se potpisala kao "Andrija Spek".
  • СРЕМАЦ

    02.08.2011 14:18
    СМРДИ ЛИ ТО ОПЕТ ИЗ ЉСВ И ЉДП
    Како се ти мали смрадови јаве увек кад се нико не јави?ЊИГАВЦИ И ЛДПЕЛИСЦИ су увек ту да заштите оне који су више заштићени од Срба.9тКада су хулигани порушили споменике и раскопали гробове у српском селу СТЕПАНОВИЋЕВУ нико од ових ЉИГАВАЦА се није огласио.Могао је неко да каже како су то учинили Маџари или Словаци и шта би направили-глупост,као и сада.Пустите полицију да ради свој посао и пронађе изгреднике који су разбили прозоре на тој кући,јер то је кућа у којој нема видних обележја да је то што они кажу.Ако је Зукорлић кућни пријатељ оног дебелог љигаша и изгубљеног отпораша то незначи да баш они мора сваки пут да ГРАКЋУ КАО ВРАНЕ.
  • ...

    02.08.2011 13:21
    ...ccc, i ladno selektujete komentare da ne uvredite ligu
  • 02.08.2011 13:17
    Da se sete manjina, pa o drugome ni ne pričaju. Što se tiče roma imaju sve privilegije, ALI NEĆE DA IH KORISTE malo im je. Ničije dete nema pravo da se upisuje u školu koju hoće bez prijemnog, socijalna pomoć koja je veća od nečije plate (neko se narinta za te pare ma koliko da su male) usput njima neće doći da seku struju... Obezbeđen pripravnički staž manjinama i izbeglicama (koje su ovde došle u stomaku)u likvidnim firmama, stipendije koje su kud i kamo veće od redovnih...Rešenje je samo jedno: ukinuti prava manjine po rasnoj, nacionalnoj i verskoj osnovi i SVIMA ista prava i OBAVEZE kao državljnima Srbije. A ovakve na njivu da osete sunce i motiku u paketu.
  • @Koalicijski partner - Pitaj

    02.08.2011 12:50
    Bravo
    Upravo tako. Zar misle i u narednih 20 godina da parazitski zive na talasima demokratije (citaj prodaje magle)?
    Otpor izvozi revoluciju napolje, a ovi ili njihovi partnri je podstrekavaju unutra.
    Ovakve pojave su oni koji nisu valjali i koji su propali resavali za 24 sata, ili najkasnije za dva dana. Nisu od toga pravili predstavu za publiku (vajne birace).
  • N

    02.08.2011 12:14
    Dragi Lignjaši i LSDP-ovci, ako niste primetili, većini građana "mračne devedesete" još uvek traju. To što su se vama završile kada ste se dokopali položaja ne znači da treba da ih se setite samo kada se dogodi nešto što je povod za vašu demagogiju.

    Ista ste bagra kao i radikali i radikali 2.0
  • Mirna Backa

    02.08.2011 10:56
    Scenario
    Nekoj jajari sa dubokim dzepom ovakvi scenariji idu u prilog. Neko je gore napisao da je bagra devedesetih u Hagu, o neee nije, dok je celavog Lignjoslava na celu monopola sile i njegovih drugara tajkuna- nece nam biti dobro. Nazalost, vojvodjane samo zavlace nazovi dusebriznici koji primaju beogradski dzeparac. Po Ustavu Republike Srbije imam pravo na svoje misljenje a cinkare ustinite se za dupe.
  • Jo

    02.08.2011 10:01
    Balkanski špijun
    Kao što bi rekao pokojni maestro Bata Stojković u balkanskom špijunu. " Za male ste se prodali dušmanima ".Ja da imam tolike platurdže i privilegije i da sam oprao 1/10 para kao vi kupio bi staklo i zamenio a ne se oglašavao samo kad mi narede ti koji mi leba daju.Što se na sažalite nad sudbinom roma koji nemaju danas leba da jedu dok vi krkate svaki dan na račun države i vozikate škodama kao da vam je dupe sraslo u njima.Što se ne zapitate što je vama šnicla 100 dinara u parlamentu a svim ostalim i većinama i manjinama 200.Muka mi je više od licemera koji muljaju na sve strane a samo kukakju " Di su naši novci "Setite se manjina i kad bilo koji urlikač po mitinzima dobije posao u banovini i gradskim firmama
  • To radi

    02.08.2011 09:12
    Indoktrinirana Balavurdija
    od cirka 16 godina starosti. Ti isti - koji skrabaju zidove sa "Nasi1389", "Obraz", "Madjare pod led" i tome slicno. Trebalo bi ih nocu pohvatati - potrpati u autobuse - i iskrcati na Kosovu. Pa "kom opanci - kom obojci". A one koji ih podrzavaju - pa i na netu - odvoditi na razgovore u policiju - kao nekad - pa vrece sa mokrim peskom na ledjima i vaspitno popravne palice...Zlo se nece iskoreniti samo po sebi - a cekati ponavljanje Vukovara, Sarajeva i Srebrenice - niko normalan ne zeli.
  • Andrija Spek

    02.08.2011 09:05
    Strasno je to sto se dogodilo, iako ne pripadam ni jednoj religiji, naime ateista sam, mislim da nikoga ne treba ugrozavati zbog religijskog uverenja.
  • Brka

    02.08.2011 08:56
    Alo omladinci
    Ko bude bolje komentarisao dobiće pohvalu na sledećem partijskom sastanku. Ajmo....
  • Dejan Markovic

    02.08.2011 08:15
    Uplaši me
    Ljudi, neko je razbio staklo na vratima jedne kuće...
    Domaćin iste, je čin razbijanja stakla nazvao (citiram), zločinom?
    A onda se u ime LSV/a gospodjica Jerkov transformiše u ogromna usta, koja nam objašnjavaju
    kako je to scenario iz mračnih devedesetih...
    Opušteno ljudi, akteri 90-ih su u Hagu, a demokratska vlast ima potencijal i resurse da zameni staklo i spreči slične događaje. Hvala.
  • Ivana

    02.08.2011 08:05
    Nasilje je uvek nasilje
    LSV bi mogao da bude malo principijelniji, jer nisam baš čuo da je bilo kako osudio upad albanskih terorista/separatista na sever Kosova i Metohije!
    Gde su tada bili da šalju saopštenja ili održavaju konferencije za štampu?
    Pre bi se moglo reći da oni nasilje posmatraju veoma SELEKTIVNO?
    Neko podržavaju ili priželjkuju, a drugo osuđuju, zavisi da li je isto usmereno na Srbe ili na neke druge.

    Zakon i pravda moraju za sve ljude u ovoj državi da bude identična!
  • 02.08.2011 08:02
    Jeste, treba odmah naci pocinioce i odmah objaviti ko su, odakle su i kojoj veri ili neveri pripadaju da se jednom zna ko su ti losi momci u ovom gradu i da im se stane na put da ne ponavljaju iste stvari iznova.
  • ns1

    02.08.2011 07:58
    @anonimus
    Moze to i drugacije da se posmatra, za saradnju i prikljucenje u EU, svaka drzava -VLAST, MORA da vodi racuna o svim GRADJANIMA, i da nema rasne i nacionalne netrpeljivosti u svojoj drzavi, kako bi mogla postati ravnopravni clan zajednie EU...
    da li Srbija to zeli,jedini nacin da malo odugovlaci sa ulaskom Srbije u EU su ovako"bezazleni"incidenti..

    Mozda je greska, no vreme ce pokazati sta je tacno
  • Koalicijski partner

    02.08.2011 07:46
    Pitajte ih sami
    Zanima zašto Ligaši lepo direktno ne zatraže rešenje istrage od svojih koalicijskih partnera pa ako to ne bude rešeno lepo izađu iz koalicije. Ovo je samo još jedan marketing licemerne stranke koja samo deklarativno napada vladu, a za konkretan potez naravno nemaju morala, jer će tako izgubiti ono malo položaja koje su dobili. Nemojte nas više braniti molim vas, ni vi ni vama slični.
  • 02.08.2011 07:46
    Kako to da se tako šta dešava baš u Novom Sadu,u Vojvodini, koja je multinacionalna i multikonfesionalna? Kako se nije desilo negde u centralnoj Srbiji, ili negde gde nacije nisu toliko izmešane? Vreujem da u svakom gradu u Srbiji postoje prostorije Islamskog centra. Kome ide u prilog da muti vodu u Vojvodini?
    Da li se i u ovom slućaju može primeniti ona stara izreka:-ko se oglasio,taj se oprasio!
  • Richard Dawkins

    02.08.2011 07:29
    religija = zlo
  • 02.08.2011 07:29
    A ko nam garantuje da ovaj napad nije naručen od samih "žrtava", da ne bude da su samo albanci na Kosovu "loši momci"!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna